Радиаторите съвместими ли са със стандартните системи?

Всички наши продукти са съвместими със стандартните водни отоплителни системи. На съществуваща водна отоплителна система, можете лесно да замените вашият радиатор с радиатор HAMMAM. Повечето от нашите продукти също са съвместими с електрически системи. Продукти, които могат да бъдат обърнати в електрически радиатори са посочени на нашия уебсайт със съответната индикация. Можем също така да електрифицираме телата на радиаторите в съответствие с изискванията на различните страни.

От колко топлина се нуждая?

Препоръчително е да се консултирате с вашия топлотехник- проектант, за да разберете колко топлина е необходима за вашата стая. В повечето случаи, вие също може да си изчислите необходимата топлина, както следва: необходима топлина в ckal= височината на помещението(m) х дължината стая (m) х ширината стая (m) х 35 ckal/m³. Mожете да вземете един-единствен радиатор или няколко радиатори за да постигнете вашите изисквания за топлина чрез проверка на топлинната мощност необходима за вашето помещение.

Къде е най-добре да бъдат разположени радиаторите?

Радиаторите следва да се поставят в най-студената част от стаята. Ако поставите радиатора под прозореца, може да попречите на студения въздух, преминаващ през стъклото. Лирите за баня, които ще се използват с цел затопляне на кърпи, е най-добре да бъдат монтирани на място в близост до мивката или ваната. Препоръчителната височина за монтаж от нивото на пода е 15-20 см.

С кои цветове и материали разполагате?

Моделите на лири за баня от мека стомана са на разположение в цветове - RAL 9016(бял) и хром вариант, също така RAL 9001(бял), RAL 9006(алуминий), възможност и за други цветове при специална заявка. Радиаторите и лирите за баня от неръждаема стомана са на разположение в сатен и полирана повърхност. Ние също така предлагаме уреди със стъклени и дървени повърхности.

Колко трябва да чакам след като поръчам?

За продажби на дребно, ние поддържаме наличност на нашите стандартни размери, за да отговорим на вашите изисквания. Ако искате уред с поръчков размер, моля свържете се с нас за срок на доставка, който вероятно няма да бъде по-дълъг от 4 седмици. За масови поръчки вероятно ще отнеме 4-6 седмици, като сроковете могат да се променят в зависимост от вашите размери на поръчка и количествата. За най-добър отговор, моля свържете се с нашите служители на тел.: 052 301 399 или 0896 011 120, както и на sales@lirazabania.com

Кога трябва да купя радиаторите?

Препоръчваме ви да изберете своя радиатор преди да изградите или подновите инсталацията на вашата системата. В този случай вашият топлотехник/водопроводчик може да изготви структурата на системата в съответствие с размерите на радиатора, който сте избрали, и по този начин може да избегнете всички допълнителни модификации.

Как се монтират радиаторите?

Монтажа на уредите следва да се извърши от квалифициран водопроводчик или квалифициран топлотехник. Моля, прочетете ръководството на потребителя за монтаж, приложено в кутията на радиатора.

Как се почистват радиаторите?

Можете да почиствате вашия радиатор с помощта на влажна кърпа. НЕ трябва да се използват вредни химикали, като белина или разяждащи препарати. НЕ източвайте водата в радиатора, ако не е необходимо, защото липсата на вода може да доведе до корозия във вътрешността на радиатора. Ако се наложи да го направите, след презареждане на радиатора, разхлабете изпускателния клапан в горната част на радиатора с отвертка, за да го обезвъздошите. Освободете въздуха през изпускателния клапан, докато започне да излиза само вода, след което затегнете клапана отново.

Не намирате отговор?
Не се колебайте да изпратите запитване и ние ще се свържем с вас възможно най-бързо.

Телефон

089 5454 934

Имейл

sales@lirazabania.com